Φρενίτιδα για την «Black Friday» - Οι εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι 80%

Λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας για τις ουρές και το στρίμωγμα

Φρενίτιδα επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο για την Black Friday που έρχεται αυτή την Παρασκευή. Στην Ελλάδα μεγάλα πολυκαταστήματα ετοιμάζουν  τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του έτους, ώστε να κερδίσουν τους καταναλωτές. Εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμα και το 80%.

«Περιμένω πως και πώς να έρθει η Παρασκευή για να ψωνίσω» αναφέρει νεαρή κοπέλα.

Η Black Friday είναι μια Παρασκευή που μόνο «μαύρη» δεν είναι, κυρίως για τις γυναίκες. Το 2016, μόνο οι on line πωλήσεις σε όλο τον κόσμο ξεπέρασαν τα 3 δις ευρώ. Φέτος, αυτό το ποσό αναμένεται να ξεπεραστεί.

«Ο κόσμος περιμένει πως και πως. Είναι από τις πιο σημαντικές μέρες για τους καταναλωτές» αναφέρει υπεύθυνη σε κατάστημα ρούχων, η οποία εξηγεί ότι ένα φόρεμα που κοστίζει 80 ευρώ σήμερα, κατά την Black Friday η τιμή του θα φτάσει τα 16 ευρώ.

Έρχεται η «Black Friday» - Μαύρη μέρα για τους εμπόρους, λευκή για τους καταναλωτές

Η Black Friday θα γίνει φέτος για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Ο κόσμος δηλώνει πως έχει καθυστερήσει τις αγορές του, ώστε να τις κάνει την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ οι υπεύθυνοι των καταστημάτων δηλώνουν πως έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Παράλληλα, τα καταστήματα ετοιμάζονται πυρετωδώς με εκπτώσεις και προσφορές που αγγίζουν το 80%. Για παράδειγμα ένα παλτό που κοστίζει 169,90€, την Παρασκευή θα έχει 49,90€.

Στην Black Friday συμμετέχουν μεγάλα εμπορικά κέντρα όπως το ATTICA, το Golden Hall αλλά και το Μall στον Άγιο Δημήτριο. Ακόμα και αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα συμμετέχουν φέτος με προσφορές. Τα περισσότερα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν από τις 8 το πρωί και αν θέλετε να αποφύγετε τις ουρές υπάρχουν προσφορές και στο διαδίκτυο.

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Star, Τασούλας Παπανικολάου

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top