Αυτά είναι τα ποσά που στοχεύει να εισπράξει από φόρους φέτος η ΑΑΔΕ

Μέσα σ’ αυτούς είναι και η 100% πλήρωση των προϋπολογισθεισών επιστροφών εσόδων από την κανονική ροή και όχι από το πρόγραμμα εξόφλησης ληξιπρόθεσμων

Αυτά είναι οι φόροι που στοχεύει να εισπράξει η ΑΑΔΕ

Δημοσιεύθηκε η σχετική Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται οι ποσοτικοί στόχοι εσόδων για είσπραξη από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για το έτος 2017.

Οι στόχοι αυτοί έχουν αποτυπωθεί (στον πίνακα 3.4) στην εισηγητική έκθεση του Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2017 με τίτλο «ΕΣΟΔΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ» (σελ. 60) και οι οποίοι θα πρέπει να υλοποιηθούν σωρευτικά και στο ακέραιο (ποσοστό επίτευξης 100%) για την είσπραξη και την επιστροφή των εσόδων.

Αναλυτικά οι στόχοι είναι οι εξής:

Ποσοτικοί Στόχοι Εσόδων Προϋπολογισμού

Πέραν των ανωτέρω εσόδων, στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αποτελεί και η 100% πλήρωση των προϋπολογισθεισών επιστροφών εσόδων από την κανονική ροή και όχι από το πρόγραμμα εξόφλησης ληξιπρόθεσμων.

Τυχόν υπέρβαση του στόχου για τις επιστροφές δεν επηρεάζει το καθαρό ποσό του στόχου, καθώς αυτό θα υπολογίζεται με βάση το ποσό των επιστροφών που αναγράφεται στον προϋπολογισμό.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top