Aπεβίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca Cola - Η ανακοίνωση της εταιρίας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΕΒ

Aπεβίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca Cola

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Coca Cola, εξέδωσε η εταιρία. Η Coca-Cola HBC AG με βαθύτατη λύπη ανακοινώνει σήμερα ότι ο Δημήτρης Λόης απεβίωσε στις 2 Οκτωβρίου 2017.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Δημήτρη. Θεωρώ τιμή μου το γεγονός ότι τον γνώρισα προσωπικά και συνεργάστηκα μαζί του στενά όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο κ. Αναστάσης Δαυίδ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca Cola HBC AG.

«Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αφοσίωσή του στους ανθρώπους μας, το ήθος του και για τις αξίες που πρέσβευε».

Ο κ. Μιχάλης Ήμελλος θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας για το επόμενο διάστημα. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν σε εύθετο χρόνο, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ανακοίνωση ΣΕΒ για την απώλεια του Δημήτρη Λόη

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΣΕΒ εκφράζουν την οδύνη τους για τον πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Λόη, Δ/ντος Συμβούλου του Ομίλου Coca-Cola Τρία Έψιλον και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κατά την περίοδο 2012-2014.

Ο Δημήτρης Λόης με το ήθος και τις διοικητικές ικανότητες που επέδειξε, σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε, υπηρέτησε στην πράξη το όραμα για τη διεθνοποίηση και εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ο ΣΕΒ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top