Λαβράκι και για τον Bolt έβγαλαν οι έλεγχοι για το «μπάνιο» με τις σαμπάνιες στο Nammos

Δεν μπήκε μόνο η συναυλία του Ρέμου στο μικροσκόπιο…

Λαβράκι και για τον Μπολτ έβγαλαν οι έλεγχοι στο Nammos!

Πρόωρο… χειμώνα θα κάνει το γνωστό μπαρ-ρέστοραν NAMMOS στη Μύκονο, καθώς σήμερα, όπως  έχει γράψει ήδη το star.gr,  η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας ανακάλεσε τη σύμβαση παραχώρησης αιγιαλού, που έληγε το Δεκέμβριο του 2019.

Όπως αναφέρει η απόφαση, η αιτία της ανάκλησης είναι η εξέδρα 236,40 τ.μ. που τοποθέτησε η επιχείρηση το καλοκαίρι, για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.  

Σύμφωνα με το συμφωνητικό μίσθωσης, που είχε συναφθεί στις 11 Ιουλίου, αποκλειστικός σκοπός της σύμβασης ήταν η άδεια στην επιχείρηση να τοποθετεί ομπρέλες και ξαπλώστρες και μάλιστα με συγκεκριμένη διάταξη, με ρητή απαγόρευση κάθε άλλης κατασκευής ή δραστηριότητας. Και αυτός ο όρος, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, δεν τηρήθηκε.

Λαβράκι φαίνεται όμως ότι έβγαλαν και οι έλεγχοι στο λογαριασμό των 88.000 ευρώ, που φέρεται να έκανε ο  Usain Bolt για το... μπάνιο με τις σαμπάνιες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λογαριασμός δεν πληρώθηκε από την κάρτα του σπρίντερ, αλλά από κάρτα Έλληνα, ο οποίος έχει μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί το "πόθεν έσχες"...

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top