Σύλληψη υπόπτου για ναρκωτικά από το ΣΔΟΕ και αστυνομικούς

Ποιες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκε να κατέχει

Σύλληψη  για ναρκωτικά από το ΣΔΟΕ

Στη σύλληψη ατόμου στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στις 14/9/2017 υπάλληλοι του τμήματος Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων της Π. Δ. Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Σ.Δ.Ο.Ε., με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης,  μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. 

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε  στην οικία του, μετά την παραλαβή δέματος το οποίο περιείχε 932 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας  «ΚΑΘΙΝΟΝΗ». 

Στην έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του συλληφθέντος,  με τη συνδρομή των σκύλων ανιχνευτών  «IRIS» και «HANNIBAL» του Τελωνείου Ευζώνων και του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς αντίστοιχα,  βρέθηκαν επίσης 37,75  γραμμάρια διεγερτικής ουσίας  και 15,70 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας «ΚΕΤΑΜΙΝΗ», μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα άλλα σύνεργα.

Για τον συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία,  προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης,  για παράβαση του  Ν. 4139/2013 «Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών» και οδηγήθηκε, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, για να απολογηθεί ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top