Το μήνυμα επενδυτών και ΣΕΒ στην κυβέρνηση: Κάντε μεταρρυθμίσεις

Τι συνέστησε ο επιχειρηματικός κόσμος

Αφήστε το παρελθόν πίσω, κάνετε μεταρρυθμίσεις και ανοίξτε το δρόμο για επενδύσεις:   Αυτές είναι οι συνταγές της επιτυχίας που συνέστησε στη κυβέρνηση ο επιχειρηματικός κόσμος στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

Την αισιοδοξία του για την ελληνική οικονομία εξέφρασε ο μεγαλοεπενδυτής της Fairfax Πρέμ Γουάτσα, μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ και έδωσε τη δική του συμβουλή: 

«H Κυβέρνηση να έχει φιλικές πολιτικές στις επιχειρήσεις . Στη πραγματικότητα θα ήθελα να προτείνω στη Κυβέρνηση , στον πρωθυπουργό, να κάνουν  την Ελλάδα το καλύτερο μέρος για τις επιχειρήσεις , ένα απο τα καλύτερα μέρη στο κόσμο για επιχειρήσεις» τόνισε.  

Απο τη πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒ, μίλησε για επιθετική πολιτική στην οικονομία.

«Η μεταρρυθμιστική προσπάθεια πρέπει να ενταθεί.  Αντί να εστιάζουμε στις ασυμφωνίες μεταξύ των δανειστών που καθυστερούν τη λήψη αποφάσεων, ας τους αιφνιδιάσουμε. Ας παρουσιάσουμε το δικό μας σχέδιο μεταρρυθμίσεων και κυρίως ας το εφαρμόσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Έτσι θα περάσουμε από την αναγκαστική νομοθέτηση στην υιοθέτηση των μεταρρυθμίσεων. Αντί να έχουμε επόπτες, θα γίνουμε ιδιοκτήτες» υπογράμμισε ο Θεόδωρος Φέσσας.  

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top