Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά παράταση έως 31/3 για την υποβολή των ΑΠΔ

Η επιστολή της προς την Αχτσιόγλου

Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά παράταση έως 31/3 για την υποβολή των ΑΠΔ

Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Έφη Αχτσιόγλου, απέστειλε η ΓΣΕΒΕΕ εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στο σύστημα υποβολής ΑΠΔ, της πολυήμερης διακοπής του συστήματος, της μη έκδοσης όλων των απαιτούμενων εγκυκλίων καθώς και των ελάχιστων εργάσιμων ημερών που απομένουν για τη διεκπεραίωση αυτής της υποχρέωσης.

Στην επιστολή της η ΓΣΕΒΕΕ αναφέρει:

«Εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στο σύστημα υποβολής ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση), της πολυήμερης διακοπής του συστήματος, της μη έκδοσης όλων των απαιτούμενων εγκυκλίων καθώς και των ελάχιστων εργάσιμων ημερών που απομένουν για τη διεκπεραίωση αυτής της υποχρέωσης, αιτούμαστε από την προϊστάμενη πολιτική αρχή της λήψης απόφασης για παράταση του χρόνου υποβολής ΑΠΔ για τις επιχειρήσεις κατά ένα μήνα δηλ. μέχρι 31/3/2017.

Παράλληλα, καλούμε το Υπουργείο ειδικά στην παρούσα συγκυρία να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής ολιγοήμερης παράτασης έως 15/3/2017 για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της πρώτης δόσης ασφαλιστικών εισφορών από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top