Νέος ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ

Τοποθετήθηκε ο Σταύρος Θωμαδάκης, μέχρι προσφάτως προϊστάμενος στη Διεύθυνση της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής

Νέος ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ

Ειδικός Γραμματέας στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών τοποθετήθηκε ο Σταύρος Θωμαδάκης, μέχρι προσφάτως προϊστάμενος στη Διεύθυνση της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Κωνσταντίνου Χρήστου από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και τοποθετήθηκε ο κ. Θωμαδάκης στη θέση του μετακλητού Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Ο κ. Χρήστου αποχώρησε από τη θέση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ διότι ανέλαβε Γενικός Γραμματέας Διαφθοράς στα μέσα Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί πως ως προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων ο κ. Θωμαδάκης έχει σημαντικές επιτυχίες , ενώ έχει δείξει μηδενική ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς εφοριακών στέλνοντας τις συγκεκριμένες περιπτώσεις  στην Εισαγγελία Ποινικής Δίωξης και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top