Μαρινόπουλος: ΟΛΑ κρίνονται τις επόμενες μέρες – «Όχι» σε νέα κεφάλαια από Σκλαβενίτη

Σε συντηρητική κατάσχεση προσωπικών περιουσιακών στοιχείων προχώρησε μεγάλος προμηθευτής του Μαρινόπουλου

Μαρινόπουλος: ΟΛΑ κρίνονται τις επόμενες μέρες – «Όχι» σε νέα κεφάλαια από Σκλαβενίτη

Πολύ καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες για την τύχη του deal Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες μετά την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζομένους εξαντλήθηκαν τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης που κρατούσε στη ζωή την αλυσίδα, καλύπτοντας τα έξοδα λειτουργίας μέχρι την έκδοσης της απόφασης του δικαστηρίου.

Όλοι περιμένουν τον τρόπο που θα αντιδράσει ο Σκλαβενίτης, ο οποίος πέραν των χρημάτων που έχει συνεισφέρει στην ενδιάμεση χρηματοδότηση, δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει επιπρόσθετα κεφάλαια.

Ενδεικτικό της δυσκολιών που υπάρχουν είναι και το γεγονός πως μεγάλος προμηθευτής προχώρησε σε συντηρητική κατάσχεση προσωπικών περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Μαρινόπουλου.

Να σημειωθεί πως εκτός της χρηματοδότησης, στο τέλος του Ιανουαρίου τελειώνει και η προστασία που χαίρει η Μαρινόπουλος έναντι μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης για την ικανοποίηση απαιτήσεων που έχουν δημιουργηθεί πριν από την κατάθεση του σχεδίου εξυγίανσης.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top