​Δεκάδες άνθρωποι που δουλεύουν με μπλοκάκι, σπεύδουν να το κλείσουν, καθώς οι επιβαρύνσεις που υφίστανται είναι τεράστιες. Καλούνται να πληρώσουν 130Ε τον μηνά ακόμα και όσοι έχουν μηδενικές εισπράξεις ...

Ιδιωτική υπάλληλος που δουλεύει με μπλοκάκι σε μαγαζί λόγω της τεράστιας πλέον επιβάρυνσης που υφίσταται σκέφτεται να το κλείσει.
Στην θέση της παραπάνω υπαλλήλου είναι χιλιάδες υπάλληλοι.

«Δεν αντέχω άλλο τις επιβαρύνσεις, θα το κλείσω το μπλοκάκι» λέει χαρακτηριστικά μία ιδιωτική υπάλληλος.

Εν δυνάμει ανέργους χαρακτηρίζουν οι φοροτεχνικοί όσους εργάζονται με μπλοκάκι καθώς δεν μπορούν να το συντηρήσουν ...

Προσέξτε λοιπόν απλά και πρακτικά τι έχετε να πληρώσετε όσοι διατηρείτε ακόμα μ��λοκάκι .


Ετήσιο τέλος επιτηδεύματος 650Ε που επιβάλλεται ανεξάρτητα από το εάν έχουμε μπλοκάκι η οχι, Φορολογία εισοδήματος με συντελεστή 22% από το πρώτο ευρώ μάλιστα ,ενώ ειδικά για τους μισθωτούς με μπλοκάκι ο φόρος υπολογίζεται ακόμα και με συντελεστή έως 45%.Επιβολη ασφαλιστικής εισφοράς με συντελεστή 27& επί του καθαρού εισοδήματος που έχει ο φορολογούμενος με μπλοκάκι. Ακόμα και σε περίπτωση μηδενικού εισοδήματος ,επιβάλλεται η κατωτάτη εισφορά δηλαδή 131Ε τον μήνα ...

«Δουλεύω για το κράτος όχι για μένα και είμαι 27 χρονών» είπε χαρακτηριστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star ένας φορολογούμενος με μπλοκάκι.

Έτσι λοιπόν μετά το κίνημα της παράδοσης των πινακίδων βρισκόμαστε μπροστά και στο κίνημα όσων παραδίδουν τα μπλοκάκια τους.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star