Εκδήλωση εορτασμού για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στην ιδιωτική Λέσχη Salon de Bricolage.
H εκδήλωση διοργανώθηκε από το Greek Economic Forum (G.E.F.), η εξαιρετική για τα δ��δομένα της χώρας μας πρωτοβουλία που από την έδρα της στις Βρυξέλλες, η οποία ενσωματώνει μια γνήσια δεξαμενή σκέψεων με αποστολή τη συμβολή στη δημιουργία βιώσιμης αναπτυξιακής ατζέντας στην Ελλάδα και συμπλήρωσε τρία χρόνια δράσεων.
1.jpeg
Αντώνης Πιτταράς, Έλενα Αμβροσιάδου, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Στασινόπουλος
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αφρόκρεμα Ελλήνων επιχειρηματιών από τον τομέα της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, της Φαρμακοβιομηχανίας και της Αγοράς Ακινήτων, ενώ φυσικά αποτέλεσε πόλο έλξης και για εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής. Με κεντρικό άξονα τις ενέργειες που πλαισίωσαν τη περασμένη χρονιά και με κορωνίδα τη διοργάνωση επιστημονικής διημερίδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard των Η.Π.Α., το Greek Economic Forum κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του έξω από τα σύνορα της Ευρώπης, βάζοντας τα θεμέλια για μια νέα, σύγχρονη Ελλάδα.
5.jpeg
Δρ. Ιωάννης Κούστας, Αντώνης Πιτταράς, Γιώργος Βερνίκος
Στο κάλεσμα του G.E.F. ανταποκρίθηκαν σημαντικές προσωπικότητες με εξέχουσα την πα��ουσία της Έλενας Αμβροσιάδου, η εταιρεία της οποίας διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα private equity funds παγκοσμίως. Η κυρία Αμβροσιάδου σε σύντομη ομιλία της, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να δημιουργηθούν βάσεις ανάπτυξης, υποκινητές της οποίας μπορεί να είναι πρωτοβουλίες όπως αυτή του G.E.F.
6.jpeg
Ρόδη Κράτσα, Αντων��ς Πιτταράς, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Στασινόπουλος, Χρύσανθος Πανάς
Εκπρόσωποι από τον εφοπλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων που έδωσαν το παρόν ή��αν ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης Μιχάλης Μποδούρογλου, ο Στράτος Τσαλαμανιός, ο Αντώνης Στελιάττος, ο Κωνσταντίνος Κάτσικας, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο Χάρης Λαμπρόπουλος, στενός συνεργάτης του G.E.F.
9.jpeg
Αντώνης Πιτταράς, Γιάννης Στασινόπουλος, Ειρήνη Νταϊφά, Πέτρος Δούκας, Χρύσανθος Πανάς
Από την πολιτική σκηνή δεσπόζουσα παρουσία ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Σοφία Βούλτεψη, η Ρόδη Κράτσα, ο Χάρης Θεοχάρης, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Πέτρος Δούκας, ο Θάνος Πλεύρης και ο Γιώργος Χατζημάρκος.