​Συνάντηση με τον ιδρυτή και επικεφαλής της Fairfax, Πρεμ Γουάτσα, τον επικεφαλής του Polson Fund, Τζ. Πόλσον και το νούμερο δύο της WL Ross, Στ. Τζόνσον θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Οι τρεις μεγαλοεπενδυτές βρίσκονται στην Αθήνα, ώστε να πραγματοποιήσουν επαφές για την αξιολόγηση των επενδύσεών τους σε τράπεζες και άλλους τομείς της οικονομίας.

Έτσι, εκτός από τον Α. Τσίπρα, θα συναντήσουν επίσης τον υπουργό Οικονομικών, Ε. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα, ενώ ραντεβού έχει ζητηθεί και από το νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.

Παράλληλα, οι κύριοι Γουάτσα και Τζόνσον θα έχουν συναντήσεις με τη διοίκηση της Eurobank, στην οποία η Fairfax και η WL Ross συμμετέχουν στην ομάδα των βασικών επενδυτών, ενώ ο κ. Γουάτσα θα δει και τις διοικήσεις άλλων εταιρειών στις οποίες έχει επενδύσει ή έχει δρομολογήσει την εξαγορά τους.

Ο κ. Πόλσον πάλι θ�� συναντηθεί με τις διοικήσεις της Alpha, της Πειραιώς και της ΕΥΔΑΠ, στις οποίες διατηρεί σημαντικές μετοχικές θέσεις.

Τέλος οι τρεις μεγαλοεπενδυτές θα έχουν επαφές και με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες, κατά τη διάρκεια δείπνου που θα παρατεθεί προς τιμήν τους σήμερα το βράδυ.