Την ώρα που στην χώρα μας, χιλιάδες Έλληνες ξεπουλούν τα σπίτια τους «μπιρ παρά» για να γλιτώσουν από τους αβάσταχτους φόρους και να καλύψουν δανειακές και άλλες φορολογικές «τρύπες», μια κατασκευαστική εταιρεία στο Ντουμπάι πουλά τα ακίνητα της, προσφέροντας ως δώρο στους πελάτες της πολυτελή αυτοκίνητα, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Πιο συγκεκρι��ένα, η εταιρία Damac Properties θέλοντας να μην μείνει κανένα από τα δημιουργήματα της απούλητο, σκέφτηκε μια έξυπνη ιδέα για να μην τα φάει η μαρμάγκα: χαρίζει υπέροχα αυτοκίνητα στους πελάτες που θα στάξουν πάνω από 692.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα διαμερίσματα, τα σπίτια ή τα ξενοδοχεία της, που βρίσκονται στην μαρίνα του Ντουμπάι.

Η αγγελία στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!

telikos.jpg

«Αγοράστε μια βίλα, ένα διαμέρισμα ή ένα ξενοδοχείο, πληρώστε προκαταβολή μόνο το 20% του συνολικού κόστους και αποκτήστε εντελώς δωρεάν – σαν δώρο- ένα αυτοκίνητο πολυτελείας. Αν το γκαράζ σας δεν χωράει άλλο όχημα, και η απόκτηση νέου IX δεν σας ενδιαφέρει, τότε μπορείτε να εξαργυρώσετε το δώρο μας, αφαιρώντας το κόστος του αυτοκινήτου από το κόστος της αγοράς του ακινήτου σας», αναφέρουν.

Επειδή, όπως δεί��νουν και οι λίστες που κατά καιρούς αποκαλύπτονται υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που φυσάνε ακόμη το παραδάκι, και μπορεί πολλοί από αυτούς να σκέφτονται μετά το τρίτο μνημόνιο να κάνουν πράξη το «Bye μωρό μου, bye φεύγω για Ντουμπάι» το star.gr σας δίνει μια γεύση από τα ονειρεμένα σπίτια της εταιρείας …..

diamerisma.jpg

diamerisma2.jpg

diamerisma3.jpg
diamerisma4.jpg


diamerisma7.jpg

dimerisma6.jpg

spiti.jpg

spiti2.jpg

xenodoxeio2.jpg

spiti5.jpg

spiti3.jpg