Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, Μιχάλης Βερροιόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του σήμερα Πέμπτη για να αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ, η αποχώρηση του κ.Βερροιόπουλου γίνεται για να μετακινηθεί στη θέση του γενικού γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών στο υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ για την αντικατάστασή του θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό της εταιρείας διαδικασίες.

Ο κ.Βερροιόπουλος θα καλύψει την κενή θέ��η του γενικού γραμματέα μετά την παραίτηση του προκατόχου του, Απόστολου Αλεξόπουλου, τον περασμένο μήνα.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Βερροιόπουλο

ypeka527.jpg

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και κατοικεί στα Βριλήσσια από το 1996. Είναι παντρεμένος με τη Λουκία Λυπημένου και έχει δύο παιδιά. Είναι Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Υπήρξε ιδρυτικό και πρωταγωνιστικό μέλος της Επιτροπής "Αγώνας για τη Ναυτική Βάση" και είναι πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Πατήματος "Ωρείθυια". Δραστηριοποιήθηκε ως φοιτητής στο Ρήγα Φεραίο και σήμερα πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2014 είναι δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων.