​Τρεις μόλις μέρες έμειναν για να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να υποβάλλουν τις τροποποιητικές δηλώσεις του Ε9 και να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ λήγει σε λίγες μέρες και η προθεσμία για την εξόφληση της 4ης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να πληρωθεί η 4η δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ όσοι δεν έχουν πληρώσει και τις προηγούμενες, μπορούν να τις εντάξουν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων με ετήσιο επιτόκιο 8,75%.

Επίσης μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει οι κάτοχοι ΙΧ και δικύκλων να έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς αν δεν το κάνουν θα πληρώσουν πρόστιμο ισόποσο των τελών.

Ακόμα, περίπου ένα εκατ. μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει μέχρι 31 Δεκεμβρίου να υποβάλλουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών, προμηθευτών για το 2014, ενώ τη δεύτερη δόση θα πρέπει να πληρώσουν οι 30.000 οφειλέτες του Δημοσίου που εντάχθηκαν στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα πρέπει επίσης να προχωρήσουν σε διακοπή εργασιών, όσοι επαγγελματίες θέλουν να γλιτώσουν το τέλος επιτηδεύματος, ενώ θα πρέπει να βιαστούν και όσοι θέλουν να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις Ε9.