Μπορεί η κυβέρνηση να ανέβαλε κατά ένα μήνα την πρώτη δόση του ενιαίου φόρου ακινήτων, ωστόσο τα παράλογα του φόρου συνεχίζονται.

Μετά τον απογοητευμένο αγρότη της Ηλείας, ο οποίος ενώ προσπαθεί να πουλήσει το λιοστάσι του 20.000 ευρώ, τα τσακάλια του ΥΠΟΙΚ εκτιμούν το χωράφι με τις ελιές στις 600.000 ευρώ, απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από παραγωγούς του Ελαιώνα Άμφισσας, οι οποίοι είδαν πέρυσι τα δέντρα τους να παραδίνονται στις φλόγες.

Όπως τονίζουν, όχι μόνο δεν έχουν αποζημιωθεί, αλλά καλούνται τώρα να πληρώσουν και φόρο ακίνητης περιουσίας για τα κατεστραμμένα κτήματά τους.

Πρόκειται για 40.000 ελαιόδεντρα τα οποία έχουν καταστραφεί συνολικά από τη μεγάλη φωτιά. Σύμφωνα με το lamiastar, ο ελαιώνας της Άμφισσας, ο μεγαλύτερος ενιαίος στη χώρα και ο αρχαιότερος οργανωμένος έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, καθώς όπως καταγγέλλουν οι παραγωγοί οι υπεύθυνοι των αρμόδιων υπηρεσιών και υπουργείων έχουν αδρανήσει παντελώς.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά στον παραδοσιακό ελαιώνα, οι κάτοικοι στο Σερνιράκι της Άμφισσας πραγματοποίησαν συνέλευση για να κάνουν το δικό τους απολογισμό!