​Μετά το ντουβρουτζά από τα δημοσιεύματα για νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος ήρθε και η ανακοίνωση της ΔΕΗ για να…. προκαλέσει νέο «μπλάκ άουτ» στο κεφάλι μας!!!!

Τι λέει η επιχείρηση για τις αλλαγές στα τιμολόγια;

"Ρίχνει το μπαλάκι" στην... Ευρώπη!!!

«Ο εξορθολογισμός των τιμολογίων και η κατάργηση των σταυροειδών επιδοτήσεων αποτελεί εναρμόνιση με τους ευρωπαϊκούς κανόνες για κοστοβαρή τιμολόγια» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΗ, τονίζοντας πως τίποτα ακόμη δεν έχει αποφασιστεί καθώς μελετούνται προσεκτικά οι διάφορες προτάσεις ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας που δοκιμάζονται από την κρίση.

«Η Επιχείρηση αυτή την περίοδο επεξεργάζεται τα δεδομένα και προτάσεις, ως προς την υλοποίηση του εξορθολογισμού των τιμολογίων που αφορούν τις καταναλώσεις από 0 έως 800kWh (κυρίως εξοχικές και δεύτερες κατοικίες) αλλά και επαγγελματικά/εμπορικά τιμολόγια» προσθέτει η ΔΕΗ στην ανακοίνωση και καταλήγει: «Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται με έμφαση στη δημιουργία νέων τιμολογίων τα οποία θα δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας που δοκιμάζονται από την κρίση. Η ΔΕΗ AE θα ενημερώσει υπεύθυνα και αναλυτικά τους καταναλωτές μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξορθολογισμού».

ΒΙΝΤΕΟ STAR