Επενδύσεις που θα ξεπεράσουν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ την επόμενη τετραετία ανακοίνωσε ο ΟΤΕ στην 62η ετήσια γενική συνέλευση μετόχων του Ομίλου.

Μάλιστα για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του ο ΟΤΕ θα πραγματοποιήσει μέσα στην επόμενη τετραετία επενδύσεις 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη δικτύων Νέας Γενιάς.

Σύγχρονα δίκτυα και νέες υπηρεσίες σε τηλεφωνία, ίντερνετ και τηλεόραση είναι οι μελλοντικοί στόχοι. Ενώ ο Μιχάλης Τσαμάζ , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, δεν άφησε αναπάντητες τις φήμες που θέλουν τον ΟΤΕ να ενδιαφέρεται για την Forthnet και κυρίως για την πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης nova.

«Οι τηλεπικοινωνίες είναι μία δυναμική αγορά που αλλάζει συνεχώς. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δε θα κάναμε τη δουλειά μας σωστά εάν δεν διερευνούσαμε και δεν αξιολογούσαμε όλες τις εξελίξεις στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται. Κάνουμε επαφές για να δούμε και να καταλάβουμε τι σημαίνουν οι εξελίξεις αυτές για εμάς αλλά και για την ευρύτερη ελληνική αγορά» δήλωσε.