Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών «ζητά» από το ΥΠΟΙΚ να επιστρέψει στη σοβαρότητα, σχολιάζοντας με αρνητικό τρόπο τη σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για τις ώρες που το σύστημα taxis δεν είναι φορτωμένο, θεωρώντας ότι με αυτό το ΥΠΟΙΚ έχασε κάθε ίχνος σοβαρότητας.

Καλούν ειρωνικά τους φορολογούμενους να προσέρχονται στα γραφεία των φοροτεχνικών για την υποβολή της δήλωσής τους μετά το τέλος κάθε... ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ καλούν και το υπουργείο να επιδώσει σχετική εγκύκλιο για να «συντονιστούν» οι ώρες υποβολής των δηλώσεων με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Mundial!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών, αναφέρει:

«Κατόπιν της σημερινής ανακοίνωσής σας, που αφορά την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων τις ώρες που το σύστημα δεν είναι φορτωμένο, δηλαδή τις μεταμεσονύκτιες ώρες και τι�� ώρες «κοινής ησυχίας» και μετά την έλλειψη κάθε ίχνους σοβαρότητας από την πλευρά σας, έχουμε να τονίσουμε ότι λόγω της διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, καθίσταται πραγματικά εφικτή η υποβολή των σχετικών δηλώσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογούμενοι να προσέρχονται στα γραφεία μας μετά το τέλος κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για να ολοκληρωθεί το έργο, παρακαλούμε να συντονίσετε τις ώρες υποβολής των φορολογικών δηλώσε��ν με τις ώρες διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων και να εκδώσετε σχετική ΠΟΛ».