«Φτερά» σε νέους ηλικίας 19 έως 29 ετών, επιθυμεί να δώσει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, προσφέροντας 70 θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο για περίοδο 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

Το πρόγραμμα αφορά:

α) 30 νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που να τους ενδιαφέρει να αποκτή��ουν εργασιακή εμπειρία και γνώσεις στον καθαρά επιχειρησιακό τομέα εργασιών πίστας και επίγειας πρόσβασης Αεροδρομίου. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.

β) 40 νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της Εταιρείας του Αεροδρομίου αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

Η Εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων ακολουθεί η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων ως εξής:

Όλες οι αιτήσεις θα ταξινομηθούν με βάση τα εξής κριτήρια:

1)Για τις θέσεις αποφοίτων λυκείου ή επαγγελματικού λυκείου:

-Ηλικία

-Διάρκεια Ανεργίας

-Οικογενειακή Κατάσταση

-Επίπεδο γνώσης Αγγλικής γλώσσας

-Βαθμός Απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου

-Εντοπιότητα (Δήμοι: Ανάβυσσου, Ανθούσας, Αρτέμιδας, Γέρακα, Γλυκών Νερων, Καλυβίων, Κερατέας, Κορωπίου, Κουβαρά, Λαγονησίου, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Παλλήνης, Πικερμίου, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνας, Σαρωνίδας, Σπάτων, Βραυρώνας)

2) Για τις θέσεις απόφοιτων ή τελειόφοιτων ΑΕΙ ή ΤΕΙ: Ηλι��ία

-Οικογενειακή Κατάσταση

-Επίπεδο γνώσης Αγγλικής γλώσσας

-Βαθμός Πτυχίου ή μέσος όρος της μέχρι τώρα βαθμολογίας

-Εντοπιότητα (δημότες των εξής Δήμων: Αναβύσσου, Ανθούσας, Αρτέμιδας, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Καλυβίων, Κερατέας, Κορωπίου, Κουβαρά, Λαγονησίου, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Παλλήνης, Πικερμίου, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνας, Σαρωνίδας, Σπάτων, Βραυρώνας)

Σπουδές σχετικές με το αντικείμενο κατάρτιση

Όσοι προηγηθούν στην κατάταξη και εφόσον υπάρχει τεκμηρίωση της αίτησής τους θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την περαιτέρω επιλογή τους.

Όσοι συγκεντρώσουν υψηλότερη βαθμολ��γία στις εξετάσεις θα προχωρήσουν σε ατομικές συνεντεύξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νταλάκου στο vdalakou@icap.gr ή τον κ. Τσιαμαντά στο ptsiamantas@icap.gr.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 29/6/2014.

Η αίτηση μπορεί να συνοδεύεται από:

-Συνοδευτική επιστολή

-Βιογραφικό Σημείωμα

-Αντίγραφα πτυχίων

-Πιστοποιητικά Κατάρτισης, διπλώματα, κ.ά.

-Συστατικές Επιστολές

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους και να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω της σελίδας @aia.careers