​Σπάνε τασάκια Χριστουγεννιάτικά στην Γερμανική Καγκελαρία μετά την δημοσιοποίηση της τελευταίας συνέντευξης της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κ.Λαγκάρντ στην El Pais, η οποία και εξέφρασε έμμεσα την αντιπάθεια της στην κυρία Μέρκελ!

article-2009973-0CC9801E00000578-924_468x320.jpg

Αναφερόμενη στη σχέση της με την Ανγκελα, η σιδηρά κυρία του Ταμείου δήλωσε πως η σχέση τους είναι επαγγελματική και φιλική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούν σε όλα. Οι δύο κυρίες , σε αντίθεση με αυτά που κουβεντιάζουν οι περισσότερες γυναίκες περί αντρών ρούχων και καλλυντικών, συζητούν κυρίως για τα οικονομικά θέματα της ευρωζώνης και της Ευρώπης!

Σε ερώτηση για το αν θα έκαναν μαζί διακοπές, η απάντηση της κυρίας Λαγκάρντ είναι όλα τα λεφτά !!! «Όχι» απάντησε κατηγορηματικά και με παριζιάνικο αέρα η διευθύντρια του ΔΝΤ και στην προσπάθεια της να αποφευχθούν «διπλωματικά επεισόδια» η κ.Λαγκάρντ επεξήγησε «Σ’ εκείνη αρέσει το βουνό, ενώ σε μένα η θάλασσα».

image-479714-breitwandaufmacher-vpgg.jpg
merkel_2526055b.jpg

Η κυρία Λαγκάρντ άλλωστε κολυμπά σε βαθιά νερά από τα 17 της, αφού ήταν αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Μάλιστα, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί πρέπει στην προηγούμενη ζωή της να ήταν δελφίνι! Η κυρία Μέρκελ λατρεύει να "παίρνει" τα βουνά…. και τα μέτρα!!!

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε και η άρνηση της κ.Λαγκάρντ να απαντήσει στο ερώτημα για το ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ!!! Η άρνηση της τροφοδότησε τις φήμες ότι καλοβλέπει την υποψηφιότητα για την γαλλική προεδρία!!!