Θα «πέσει» πολύ…. κλάμα στην κυβέρνηση μόλις δουν τις φωτογραφ��ες που κυκλοφορούν! Ο Γιάννης Στουρνάρας, αγνοώντας τις πικρόχολες δηλώσεις του Τ.Βίζερ, βγήκε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον σκιέρ που βάζει σε 2η μοίρα την Ελλάδα, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ποικίλα σχόλια εντός και εκτός κυβέρνησης!

stou2.pngstou.png

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος που ανησυχεί περισσότερο για τα χιόνια και το σκι παρά για το μέλλον της Ελλάδας…. ο μουσάτος ευτραφούλης σκιέρ που εκτελεί και χρέη προέδρου του Euroworking Group όταν δεν κατεβαίνει χιονισμένες πίστες ποζάρει στο φακό χαμογελώντας μαζί με τον Έλληνα υπουργό! Αυτό έκανε και στο παρελθόν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που "ξέθαψε" το star.gr

imagesCAK8MJ9F.jpg

Δυστυχώς για τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Αυστριακός με τον οποίο που ποζάρουν ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί, μόνο το καλό της Ελλάδας δεν θέλει!

stou1.pngstou3.jpg

Ο Ευρωπαίος σκιέρ που βάζει τα χιόνια και έναν ζεστό καπουτσίνο στα σαλέ πάνω από τις ζωές περίπου 10.000.000 ανθρώπων "γύρισε την πλάτη" στην χώρα μας με δηλώσεις που μόνο οργή και προβληματισμό προκάλεσαν στην ευρωζώνη και την ελληνική κυβέρνηση!΄Μέχρι και ο Γιάννης Στουρνάρας έγινε έξαλλος για λίγα...δευτερόλεπτα με τις δηλώσεις του κυρίου Βίζερ, αλλά επειδή ο χρόνος είναι γιατρός σήμερα ο υπουργός Οικονομικών φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και είπε να φωτογραφηθεί με φαρδιά, πλατιά χαμόγελα στο πλάι του!

Ο κ.Στουρνάρας φαίνεται πως τήρησε κατά γράμμα την εντολή του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά να εκφράσει και επίσημα στο Eurogroup την έντονη δυσαρέσκεια της ελληνικής πλευράς για την επίθεση του Τόμας Βίζερ. Την εξέφρασε με .... χαμόγελα!!!!!

ΦΩΤΟ: και από ΑΡΧΕΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ STAR