Αντιδράσεις και από πλευράς ευρωπαίων αξιωματούχων προκαλεί πλέον η δήλωση του προέδρου του Euroworking Group Τόμας Βίζερ για απόσταση δισεκατομμυρίων και μιλίων που χωρίζει την Αθήνα και την τρόικα και για αποφάσεις για την Ελλάδα που θα ληφθούν «μετά τις διακοπές του σκι»!

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και της Ένωσης Ευρωπαίων Εργοδοτών, Α. Μαλόζ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, χαρακτήρισε, "ατυχή, άστοχη και ανόητη" τη δήλωση του Ευρωπαίου αξιωματούχου για το σκι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Αθήνα.

«Με σοκάρει η δήλωση που φέρεται να έκανε Ευρωπαίος αξιωματούχος περί δισεκατομμυρίων και μιλίων που χωρίζουν την Ελλάδα και τους δανειστές από μία συμφωνία και περί επανάληψης των συνομιλιών μετά το σκι των χειμερινών διακοπών» δήλωσε επίσης ο Ανρί Μαλόζ, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και για την εντύπωσή του ότι «πα��ζεται παιχνίδι και υπάρχει εκβιασμός»!

Ο κ. Μαλόζ χαρακτήρισε την ελληνική Προεδρία ευκαιρία για την Ευρώπη, επειδή η χώρα μας «βρίσκεται σε αυτήν τη κατάσταση όχι από τη μη Ευρώπη αλλά από την κακή Ευρώπη».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star