Αν πάτε από σήμερα και ως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου σε κάποιο ΑΤΜ της Alpha Bank και της Εμπορικής Τράπεζας και δεν σας επιτρέπεται άλλη συναλλαγή πέραν της ανάληψης και της ερώτησης υπολοίπου, μην τρομοκρατηθείτε!

Σε ανακοίνωσή της, η Alpha Bank ενημερώνει ότι μέσα στο τριήμερο θα υπάρξουν διαστήματα κατά τα οποία οι καταθέτες της Εμπορικής Τράπεζας και της Alpha Bank δεν θα μπορούν να εκτελούν ορισμένες εργασίες καθώς μεγάλο μέρος των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας θα ενοποιηθεί πλήρως με το ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

Παράλληλα, ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα μπορείτε να προβείτε σε συναλλαγές μέσω ΑΤΜ άλλων τραπεζών για το τριήμερο, εκτός των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης της Alpha και της Εμπορικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, δεν θα λειτουργήσουν τα τέσσερα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος του Αερολιμένα Αθηνών, ενώ από σήμερα στις 20:00 θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking.

Όπως εξηγεί η Alpha Bank, από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking, αντίστοιχα.