Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για να συζητήσουν και να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τις συλλήψεις βουλευτών αλλά και απλών στελεχών της.

Δεν θέλουμε την κρατική χρηματοδότηση, δεν τα χρειαζόμαστε τα λεφτά

Την ίδια ώρα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους οι Χρυσαυγίτες (όσοι είναι εκτός ΓΑΔΑ) σχολιάζουν το ενδεχόμενο της διακοπής χρηματοδότησης, τονίζοντας πως δεν έχουν α��άγκη την κρατική επιχορήγηση και πως όσα χρήματα έχουν λάβει μέχρι σήμερα τα έχουν διαθέσει σε κοινωφελείς σκοπούς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ακροδεξιό μόρφωμα, υποστηρίζει πως έχει καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση νόμου για την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων και σημειώνει:

«Οσα χρήματα λάβαμε μέχρι σήμερα τα διαθέσαμε ως επί το πλείστον για την υποστήριξη απόρων και ανέργων συμπατριωτών μας.

Η Χρυσή Αυγή, που δεν στηρίχτηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα, έχει ελεγχθεί πολλάκις από ορκωτούς λογιστές και δεν έχει βρεθεί καμία οικονομική ατασθαλία ή μυστική και παράνομη πηγή χρηματοδότησης.

Κόντρα στον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους θα συνεχίσουμε το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο, τα συσσίτια και τις δωρεές χρημάτων για κοινωφελείς σκοπούς».