​Αν έχεις ήδη ξενερώσει με τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σκέφτεσαι πως και πως το επόμενο καλοκαίρι…. δες το λίγο αλλιώς, ενημερώσου όσο προλαβαίνεις για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού, ψάξε τα δικαιολογητικά σου, κάνε την αίτηση και φτιάξε και πάλι βαλίτσες για … άλλες πολιτείες !!!

Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014».

Οι δικαιούχοι της παροχής μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής (www.oaed.gr) μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Οι Υπηρεσίες του Οργανισμού την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και τις 18:00, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασ��α παραλαβής των δικαιολογητικών -και ταυτοποίησης αυτών- από τους δικαιούχους.

Επίσης, οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής μέχρι αύριο Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι.

Περίπου 110.000 άτομα θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν διακοπές διαρκείας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) από τις 16/9/2013 έως τις 31/7/2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.