​Η επερχόμενη έκλειψη έχει αρχίσει να επηρεάζει άγρια και το Κοινοβούλιο! Το πρωί της Παρασκευής μαλλιά κουβάρια έγιναν ο υπουργός οικονομικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Στουρνάρας και Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους με φόντο τις αποκρατικοποιήσεις , ανταλλάσοντας βαριά πυρά ο ένας εναντίον του άλλου!

«Είστε εκπρόσωπος της τρόικας» είπε ο κος Τσίπρας, ενώ ο κος Στουρνάρας απάντησε ότι «ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους. Απευθύνεστε σε κατώτερα ένστικτα και όσα λέτε είναι ψεύδη και λαϊκισμός».

Η αποστροφή αυτή του κ. Στουρνάρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Τσίπρα που σε έντονο ύφος απάντησε: «Είναι θράσος να έρχεστε να μας λέτε ότι απευθυνόμαστε σε κατώτερα ένστικτα τη στιγμή που βυθίζετε τη χώρα στη ��τώχεια (…) υπάρχουν μαθητές που λιποθυμούν στα σχολεία (...) Ντροπή σας» απάντησε μεταξύ άλλων ο κος Τσίπρας δείχνοντας μάλιστα προς τον υπουργό και χθεσινό σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Herald Tribune.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον ΥΠΟΙΚ και την κυβέρνηση για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το ΤΑΙΠΕΔ «εκτροφείο σκανδάλων».

«Νομίζετε ότι έχετε ασυλία εσείς και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ» πρόσθεσε ο κος Τσίπρας.

Ο Γιάννης Στουρν��ρας απάντησε ότι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του κου Τσίπρα δείχνουν τα αδιέξοδά του. «Τη μία μιλάτε για αναστολή, την άλλη για ακύρωση, σας εγκάλεσαν στην τά��η, λέτε ότι μπορεί να μείνουμε στο ευρώ χωρίς μνημόνια, αλλά αυτά είναι λαϊκισμοί και ψεύδη», τόνισε ο κος Στουρνάρας.

«Δεν φθάνει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», ανταπάντησε ο κος Τσίπρας και κάλεσε τον υπουργό να έχει «λιγότερο θράσος».

Βίντεο enikos