​Δεν περνάει μέρα που να μην διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Σήμερα ακόμη ένας έντονος διαπληκτισμός έλαβε χώρα ανάμεσα τους, όταν στην επιτροπή κατέθετε η κα Μαρία Παντελή, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με τον λογαριασμό των 550 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο περιθώριο της εξέτασης της κας Παντελή, ο κος Μαρκογιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν αποτελεί «γόνο πολιτικού τζακιού» και πως είναι «αυτοδημιούργητος».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, θεωρώντας ότι το σχόλιο του προέδρου της επιτροπής «πηγαίνει» σε αυτήν , του ανταπάντησε «τελικά, θ�� μας πείτε ποιος είναι ο πατέρας σας;».

Η «ατάκα» αυτή έβγαλε έξω από τα ρούχα του, τον κο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος θεώρησε ότι προσβάλλεται η μνήμη των γονιών του και ειδικά της μητέρας του και της είπε: «oι γονείς μου είναι νεκροί. Προσβάλλεις βάναυσα τη μνήμη τους. Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου» και αποχώρησε χτυπώντας την πόρτα της επιτροπής !!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι συνεργάτες του, έσπευσαν να τον ηρεμήσουν, ο κος Μαρκογιαννάκης φέρεται να είπε: «ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα και δεν την άρπαξα»!!

Βίντεο ΑΝΤ1