​Παραλίγο να «φαγωθούν» σαν τα σκυλιά χθες το βράδυ η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελόνη και η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια!!! Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για το αφορολόγητο των βουλευτών αλλά και το που και πως ξοδεύουν τα χρήματα τους οι 300 του κοινοβουλίου!

Κάποιες αιχμές της κυρίας Χρυσοβελόνη για το πώς διαχειρίζεται τη βουλευτική αποζημίωση της η σύζυγος του κυρίου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής κα Ζαρούλια, ήταν η αιτία για να ανάψουν τα αίματα στο Αποκαλυπτικό Δελτίο!

Αμέσως παρενέβη η κα Ελένη τηλεφωνικά, υποστηρίζοντας πως μεγάλο μέρος από τα χρήματα της πηγαίνουν στα …. ΖΩΑ, ελληνικά + ξένα !!!! Σε αντίθεση με τις άλλες δράσεις της Χρυσής Αυγής, η κα Ζαρούλια από ότι φαίνεται δεν είναι ρατσίστρια με τα αδέσποτα, το αντίθετο.

Τη στιγμή δηλαδή που ο κόσμος πεινάει, πέφτει από τα μπαλκόνια λόγω κρίσης και ανεργίας για την κα Ζαρούλια τα άσπρα, μαύρα, καφέ, κίτρινα και με βούλες σκυλιά και γατιά έχουν μάλλον περισσότερη αξία από την ανθρώπινη ζωή!!!

«Εκτός του ότι δίνω 2800 ευρώ στο κόμμα μου, προσωπικά δίνω σε πολύ κόσμο που βοηθά τα αδέσποτα .Έχω να δώσω πολλά ονόματα κυριών που βοηθάω και να ρωτήσει τους υπαλλήλους του pet city που στέλνω τρόφιμα για σκυλιά και για γατιά» υποστήριξε η κα Ζαρούλια και πρόσθεσε «Να μας πει η κυρία (εννοεί Χρυσοβελόνη) το σινιέ το μαντιλάκι πόσο κοστίζει. Να μας πείτε εσείς κυρία μου τι, τα κάνετε τα λεφτά», προκαλώντας την αντίδραση της κας Χρυσοβελόνη.

«Αντί να τα δίνετε σε σκυλιά και σε γατιά , να τα δίνετε σε ανθρώπους» της ανταπάντησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που βρισκόταν στο πάνελ!

«Είναι προκλητικό αυτό που λέτε» επαναλάμβανε ο Ηλίας με ύφος έτοιμο για… χαστούκι!!

Το star.gr επικοινώνησε πάντως με το κατάστημα που «διαφήμισε» η κα Ζαρούλια πως βοηθά οικονομικά, αλλά η υπάλληλος δεν έβγαλε «κιχ» …. Έχε χάρη που δε μιλάνε τα ΖΩΑ, αλλιώς φανταστείτε τι μπορεί να έλεγαν!!!

Δείτε το βίντεο από το extra3