​Μπορεί να μη γνωρίζουμε αν το 2013 θα είναι γρουσούζικο, το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ... «ακριβό» έτος! Για την ακρίβεια… δεκάρα δε θα μείνει στις τσέπες μας, αφού εκτός από το νέο φορολογικό και τις προαναγγελθείσες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, μάλλον θα πούμε και το νερό… νεράκι εξαιτίας της ανικανότητας των Δήμων!!!

Για ακόμη μια φορά πρέπει να απονεμηθεί¨"βραβείο κακοδιαχείρισης" στο Δημόσιο και τους Δήμαρχους, καθώς τα χρέη τους μόνοστην ΕΥΔΑΠ αγγίζουν τα 850 εκατομμύρια ευρώ! Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα στην αύξηση των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ, παρά τους ισχυρισμούς του προέδρου του οργανισμού πως δεν πρέπει το νερό να αυξηθεί αλλά πρέπει να αλλάξει η επιχειρηματικότητα των Δήμων!

Το θέμα αυτό μονοπώλησε την κουβέντα στην «Κοινωνία Ώρα Mega», όπου και ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Στέλιος Σταυρίδης!
Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Δ.Καμπουράκη να κάνει λόγο για ρουσφέτια των ��ημάρχων και τον κ.Σταυρίδη να τον κατηγορεί πως δημιουργεί φοβίες στον κόσμο!

«Εάν ακριβύνει το νερό, έχω αποτύχει, πρέπει να πάω σπίτι μου» τόνισε ο κ.Σταυρίδης ,στην προσπάθεια του να δώσει μια απάντηση για το αν θα αυξηθεί ή όχι το νερό!

Δείτε το βίντεο