«Αγανακτισμένοι» στο Σκοπιανό: Στο ίδιο έργο θεατές με άλλους πρωταγωνιστές

Κ. Μακρή για τα αλλεπάλληλα επεισόδια κατά υπουργών και στελεχών ΑΝΕΛ: Η δημοκρατία έχει κανόνες και η απάντηση δίνεται στις εκλογές

«Στο ίδιο έργο θεατές , έστω με άλλους πρωταγωνιστές . Σας θυμίζω τι γινόταν τα πρώτα χρόνια του μνημονίου, όταν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ  περνούσαν ακριβώς το ίδιο. Τώρα η αιτία ειναι το Σκοπιανό που σίγουρα δημιούργησε μια απόσταση μεταξυ της κυβέρνησης και μιας μεγάλης μερίδας πολιτών» σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,σχετικά με τα αλλεπάλληλα επεισόδια τις τελευταίες ημέρες κατά υπουργών της κυβέρνησης και στελεχών των ΑΝΕΛ.      

«Όσοι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο αντίδρασης –αυθόρμητα η μη - κάνουν λάθος. Δεν είναι οι προπηλακισμοί η λύση. Η  δημοκρατία εχει πάντα κανόνες και η απάντηση δίνεται στις εκλογές. Ούτε στο δρόμο ούτε με γιούχα» πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΝΔ για το ίδιο ζήτημα:

«Πάντως αν κρίνω και απο την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ  που τσουβαλιάζει τη Χρυσή Αυγή και τη ΝΔ και λέει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πορεύεται στο δρόμο της ακροδεξιάς , καταλαβαίνω ότι μπαίνουμε σε μια πολυ έντονη περίοδο με ακραία πόλωση, η οποία δεν ξέρω σε τι θα μας βοηθήσει».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top