Καμπάνια για την Ευρώπη από το Ποτάμι στα χνάρια του… Μακρόν

Και ερωτηματολόγιο με τίτλο «φαντάσου την Ευρώπη»

Καμπάνια για την Ευρώπη από το Ποτάμι στα χνάρια Μακρόν

 «Τι έχει μείνει από την επίσκεψη Μακρόν στην Πνύκα τον περασμένο Σεπτέμβριο; Ίσως και τίποτα» επισημαίνει  ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο facebook και  προσθέτει: «Ο Εμανουέλ Μακρόν μας είχε προτείνει – είχε προτείνει στους Έλληνες – να ξεκινήσει από εδώ η συζήτηση για την νέα Ευρώπη. Δεν το κάναμε. Το καθημερινό σκουπίδι και τα επείγοντα πνίγουν στον τόπο μας πολλά από τα σημαντικά. Ήδη στις άλλες χώρες της Ε.Ε. ξεκίνησε ο διάλογος για την Ευρώπη που θέλουμε. Πρώτο βήμα η τοποθέτηση των Ευρωπαίων πολιτών σε δέκα ερωτήματα για αυτά που ζούμε και αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε».

O Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει τέλος στην ανάρτησή του:

«Στην Ελλάδα, την σκυτάλη της διαβούλευσης που ξεκίνησε το En Marche στην Γαλλία, παίρνει Το Ποτάμι – το πλέον φιλοευρωπαϊκό Κίνημα της χώρας. «Φαντάσου την Ευρώπη» - Imagine Europe - όπως θα έλεγε και ο John Lennon. Απάντησε, λοιπόν, στις δέκα ερωτήσεις και ετοιμάσου για το επόμενο βήμα».

Το ερωτηματολόγιο μπορεί να το βρει κάποιος και να απαντήσει στην ηλεκτρονική  διεύθυνση:  http://topotami.gr/fantasou-tin-evropi/

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top