Σε δίνη οι ΑΝΕΛ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών

Συνεχείς αποχωρήσεις και… σανό στα γραφεία του κόμματος

Σε δίνη βρίσκονται οι ΑΝΕΛ , με αιχμή τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος άναψε σήμερα νέες φωτιές, υποστηρίζοντας ότι οι πρώην συνάδελφοι του στο κόμμα  ουσιαστικά «έδωσαν» το Σκοπιανό , προσβλέποντας σε ανταλλάγματα στην οικονομία.

 «Το χρέος, δεν θα περάσουν οι συντάξεις, 30% μείωση στον ΕΝΦΙΑ.....Έγινε εισήγηση...Το υποστήριξε και ο πρόεδρος» ισχυρίσθηκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής , αν και ο  ίδιος ο πρωθυπουργός,  πριν από μερικά 24ωρα είχε αρνηθεί εμφατικά ότι υπάρχουν υπόγεια ρεύματα μεταξύ χρέους και Σκοπιανού.

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟ

Και στο πρώην κόμμα του όμως, η τοποθέτησή του αντιμετωπίστηκε απαξιωτικά, όπως από τον Κώστα Κατσίκη και από τον Θεόδωρο Τοσουνίδη.  

Ο Δημήτρης Καμμένος πάντως  βάζει καθημερινά πια «μπουρλότο»  στα θεμέλια των ΑΝΕΛ με τους ισχυρισμούς του. Χτες υποστήριξε πως το κόμμα συζητούσε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά, με τον Παναγιώτη Σγουρίδη να σχολιάζει σήμερα στον Real FM:

«Δε συζητήθηκε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Απλώς,  σε ένα πηγαδάκι πριν ξεκινήσει συζητήθηκε αυτό αλλά δεν επικροτήθηκε».

 ΚΑΖΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΟΙ ΑΝΕΛ

Οι ΑΝΕΛ είναι στο μάτι του κυκλώνα. Διαγραφές και αποχωρήσεις προβεβλημένων στελεχών όπως η Μανταλένα Παπαδοπούλου είναι το τίμημα της κυβερνητικής στήριξης που προσέφεραν στην πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή .

Σήμερα παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας Μανώλης Αλιφιεράκης και άλλα 11 στελέχη από την περιφέρεια. Η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινα που είχε βάλει μια…  κότα το 2016 στο Μαξίμου, άφησε σανό στα γραφεία των ΑΝΕΛ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top