Πώς έφτασε στα ίχνη του Μπαρμπαρούση η ΕΛ.ΑΣ.

Πού βρήκε κατάλυμα ο βουλευτής και το GPS του αυτοκινήτου που τον πρόδωσε

Κατάλυμα σε παιδικό του φίλο στο Ξηρόμερο, στα ορεινά του νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπου και εκλέγεται, αναζήτησε ο βουλευτής (και πρόσφατα διαγραφείς από τη Χρυσή Αυγή) Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Star, Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με  τη Μάρα Ζαχαρέα.     

Ο βουλευτής, θεωρώντας ότι είχε λήξει το ζήτημα και ότι επρόκειτο για… αυτόφωρο αδίκημα, κατευθύνθηκε στη Λειβαδιά, αποφεύγοντας τις εθνικές οδούς στις οποίες υπάρχουν διόδια και στη συνέχεια,  μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών –Θηβών  κατέληξε στη Μάντρα και από εκεί στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.  

«Εδώ είμαι! Γιατί  με ψάχνετε; Έχει λήξει το αυτόφωρο» φέρεται μάλιστα να υποστήριξε αιφνιδιασμένος  ο Μπαρμπαρούσης!   

Οι αστυνομικοί πάντως εντόπισαν γρήγορα το αυτοκίνητο του  βουλευτή, καθώς τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας έχουν GPS από την κατασκευή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν εμφανίστηκε κανείς στη ΓΑΔΑ για να τον επισκεφθεί, έχοντας διαγραφεί άλλωστε από τη Χρυσή Αυγή. Το μόνο που φέρεται να λέει ο ίδιος είναι «έμπλεξα»,  αντιλαμβανόμενος το βάρος των κατηγοριών εις βάρος του.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top