Κόντρα στη Βουλή για το “mea culpa” του Τσίπρα για το δημοψήφισμα

Λοβέρδος: Τσίπρας 2018 vs Τσίπρας 2015 – Αμανατίδης: Δεν αποδόθηκαν σωστά οι δηλώσεις

Κόντρα στη Βουλή για το “mea culpa” του Τσίπρα

Κόντρα και για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα στη Die Welt, στην οποία φέρεται να αναγνωρίζει πώς ήταν λάθος η διενέργεια δημοψηφίσματος (ζήτημα για το οποίο έχει ασκήσει κριτική και η ΝΔ)  σημειώθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός έκανε παρέμβαση εναντίον του…  εαυτού του. «Τσίπρας 2018 versus Τσίπρας 2015» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ  υποστήριξε ότι «ανοίγουν πολλά πολιτικά προβλήματα από παρέμβαση που έκανε εναντίον του εαυτού του».

Ο κ. Λοβέρδος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και σχετικά με την υπόθεση του πρώην επικεφαλήςτης ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου. «Έχουν ακουστεί πολλά είχε δεχτεί επίθεση από σημερινή πλειοψηφία» ανέφερε για το ίδιο ζήτημα.  

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Εξωτερικώ  Γιάννης Αμανατίδης υποστήριξε ότι δεν αποδόθηκαν σωστά οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το δημοψήφισμα και ότι αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί η ΝΔ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top