Μπαρμπαρούσης: 6 χρόνια «κατορθώματα» εντός και εκτός Βουλής

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τα επεισόδια στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά περιστατικά με αρκετή βία, ενώ δείχνει να μην νιώθει άνετα στον χώρο του Κοινοβουλίου, από το 2012, οπότε εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής, μέχρι σήμερα.     

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Απο τις πρώτες... εμφανίσεις του Κώστα Μπαρμπαρούση, του λεγόμενου και "Καραϊσκάκη" λόγω της προσπάθειάς του να μοιάσει εμφανισιακά με τον ήρωα του ‘ 21, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2012, ταν μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής αναποδογύρισαν τα προϊόντα μικροπωλητών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου,  που δεν είχαν νόμιμη άδεια.

Τον επόμενο Σεπτέμβρη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι σε εκδήλωση στο Αγρίνιο. Μόνο που και εκεί τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν ομαλά…

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Λίγο καιρό μετά έρχεται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία του Κώστα Μπαρμπαρούση με τον Γιώργο Ρουπακιά, τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Όμως ο μακρυμάλλης βουλευτής φαίνεται ότι δεν βολεύεται ούτε στα έδρανα της Βουλής και κατά τη διάρκεια συζήτησης εκφράζετε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με μια γυναίκα απο το Μεξικό και δήλωνε άνεργος ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα.

«ΠΑΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΛΑΠΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ»   

Τον Ιούνιο του 2013 ήρθε η εποχή των διώξεων για τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. «Πάω να πω στην Κλάπα τι καλό παιδί που είμαι και φεύγω» είχε δηλώσει.

Τότε,  ο βουλευτής είχε δεχτεί βροχή ερωτήσεων για το περίφημο περιστατικό με τους αλλοδαπούς μικροπωλητές στο Μεσολόγγι και εμφανίστηκε μετανιωμένος,  μετά και τις επιπλήξεις που δέχτηκε από το κόμμα του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top