Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Αναμένεται σκληρή σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη

Βουλή: Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής

Εκρηκτική αναμένεται η ατμόσφαιρα σήμερα εντός του κοινοβουλίου, εν μέσω των αντιδράσεων για τη συμφωνία στο Σκοπιανό και της προτροπής του βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση για στρατιωτικό πραξικόπημα.

Η ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι, όμως ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης τόνισε ότι επειδή θα θέλουν πολλοί βουλευτές να πάρουν το λόγω, η διαδικασία θα τραβήξει όσο χρειαστεί.

Η κυβέρνηση μετά από τα όσα είπε στη βουλή ο Μπαρμπαρούσης άνοιξε μέτωπο με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι με τις δηλώσεις του περί ξεπουλήματος, νομιμοποίησε τον φασισμό και το κάλεσμα για την κατάλυση της δημοκρατίας.

Τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και στην Πέτρου Ράλλη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις σημερινές τους ομιλίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα υπερασπιστεί τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά ότι η ελληνική πλευρά βγαίνει κερδισμένη από τη διαπραγμάτευση.

Αναμένεται επίσης να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του Κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι μετατοπίζεται προς την ακροδεξιά και ότι στρώνει το χαλί στη Χρυσή Αυγή.

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί συνολικά στο έργο της κυβέρνησής του, θέλοντας να καταστήσει έτσι άκαιρη την πρωτοβουλία της ΝΔ για την πρόταση μομφής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top