«Σφάχτηκαν» on air Ρωμανός-Αυλωνίτου: «Άρχοντα της πατάτας!»

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες!»

Τηλεοπτική… «σύρραξη» είχαμε το πρωί του Σαββάτου στον άερα της εκπομπής «ΣΚΑΪ Καλημέρα», όταν ο Γιώργος Ρωμανιάς «σφάχτηκε» με την Ελένη Αυλωνίτου.

Αφορμή του καυγά ήταν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμούς και η καθαρή έξοδος από το Μνημόνιο.

Την ώρα λοιπόν που ο δικηγόρος αναφερόταν στο επικαιροποιημένο μνημόνιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον διέκοψε και ακολούθησε το «έλα να δεις».

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένς γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος», έλεγε έξαλλος ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Κατά το γνωστό της ύψος, η Ελένη Αυλωνίτου όση ώρα φώναζε ο κος Ρωμανιάς μιλούσε «από πάνω» του, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση.

Κάποια στιγμή ο Γιώργος Ρωμανιάς την χαρακτήρισε «άρχοντας της πατάτας» όταν επέμεινε ότι η  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θαν παλέψει για να μη μειωθούν οι συντάξεις, καλώντας την να διαβάσει το μνημόνιο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top