Πολιτικό φλερτ Τσίπρα – Μπουτάρη για τις δημοτικές εκλογές

Αλλά διέψευσε ο πρωθυπουργός το ενδεχόμενο πρόωρων κοινοβουλευτικών εκλογών

Άρωμα εκλογικού αρραβώνα είχε η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Γιάννη Μπουτάρη.Ο πρωθυπουργός  σε μια συμβολική κίνηση επέλεξε να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη λίγες ημέρες μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του.

Διαβάστε επίσης: Η πλάκα του Τσίπρα στον Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε πιο πολλές!

"Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

«Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δε θρηνήσαμε θύματα αλλά όπως εχει πει και ο Νίτσε "ό, τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»  δήλωσε ο πρωθυπουργός στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με τον δεύτερο να κάνει παράπονα για το… facebook!   

“Θα σου έλεγα να ζητήσω απο τον Παππά αυτό το περίφημο facebook το οποίο παίρνει χιλιάδες … Δε μπορεί να μην υπάρχει ένας τρόπος να μπλοκάρεις κατ’  ευθείαν μηνύματα και συνθήματα τα οποία είναι ερεθιστικά.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν  ακόμη τρία άτομα. Είναι απίστευτο ότι  ακόμη και ένας αστυνομικός 44 ετών ήταν ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη και αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα.  Επίσης ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες, 43 και 57 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πάντως επιμένει ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έπρεπε  να παραστεί στην εκδήλωση. « Όταν βγαίνεις και τους βρίζεις και λες δεν μου καίγεται καρφί αν ο Κεμάλ τους έσφαξε και είπε κάτι αλλο πιο χυδαίο, τι δουλειά έχεις να πας εκεί» υποστήριξε.

 ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Το κλίμα στη συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη ήταν φιλικό. Η επίθεση εναντίον του δημάρχου αλλά και η στάση του στο Σκοπιανό είναι εμφανές ότι έχουν φέρει τους δυο άνδρες πιο κοντά. Τόσο ώστε περίπου να προεξοφλείται ότι θα τον στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές .

«Άκουσα τον δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο να λέει ότι σκοπεύει να φτάσει τα 100. Και  τον  ενεθάρρυνα να μπει μπροστά,  ηγούμενος ενός ευρύτερου δημοκρατικού μετώπου ώστε η Θεσσαλονίκη  να μην γυρίσει πίσω» τόνισε ο πρωθυπουργός,   

Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Όσο για τις εθνικές εκλογές;  «Θα έπρεπε να ήμουν ανόητος για να μην επιθυμώ να το ζήσω κι αυτό. Να είμαι ένας Πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αποφασίζει μόνη της και όχι κάτω από την αυστηρή επιτροπεία».

Η συμβολική επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με τα λίγα γαρύφαλλα που κατέθεσε στο μνημείο Γρηγόρη Λαμπράκη.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top