Διπλό μέτωπο του Μητσοτάκη: Με κυβέρνηση και Θεοδωράκη

Κόντρα για το αν έχει λόγο ύπαρξης το Ποτάμι και για την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών

Διπλό μέτωπο άνοιξε σήμερα η ΝΔ με την κυβέρνηση και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Εκείνο πάντως που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν μια ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ στο Ίνσταγκραμ με μια φωτογραφία - έκπληξη με τη σύζυγό του, μόλις διαπίστωσε στα ελληνοτουρκικά σύνορα ότι δεν έχει μαζί το διαβατήριό του.

Με χιούμορ πήγε να επιρρίψει την ευθύνη στη Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά τελικά παραδέχτηκε στη λεζάντα ότι ο ίδιος ευθύνεται για την τρίωρη καθυστέρηση στην αναχώρησή τους για Ίμβρο.

Ο κ. Μητσοτάκης ταξιδεύει από την Αλεξανδρούπολη στην Ίμβρο για να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τα οποία θα τελεστούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ΚΟΝΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Προηγουμένως ο πρόεδρος της ΝΔ ήρθε σε πολιτική αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη.  Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Βήμα» ότι το Ποτάμι δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανταπέδωσε άμεσα τις βολές λέγοντας πως «το Ποτάμι έχει λόγο ύπαρξης και θα συνεχίσει μέχρι η Ελλάδα να φύγει από τα δεσμά των λαϊκιστών».

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ - ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ Η ΝΔ

Σφοδρή κόντρα είχαμε  μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ , με επίκεντρο την κατάτμηση της Β’ Αθηνών.  Ο Υπουργός Εσωτερικών κάλεσε σε συνάντηση για το θέμα τα κόμματα την προσεχή Πέμπτη, με την ΝΔ να απαντά πως δεν θα συμμετάσχει στο διάλογο έως ότου η κυβέρνηση απαντήσει αν θα δώσει παράλληλα δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top