Στυλιανίδης: Τα τσιράκια της διαπλοκής χτυπάνε τον Καραμανλή

«Προσπαθούν να κλονίσουν την καλή σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Στυλιανίδης: Τα τσιράκια της διαπλοκής χτυπάνε Καραμανλή

Η σύνθεση και η εθνική συνεννόηση, για τα μεγάλα εθνικά θέματα, είναι χρέος της εκάστοτε ηγεσίας προς τους Έλληνες που κυκλοφορεί σήμερα , διαπιστώνοντας ωστόσο ότι αυτό σήμερα δεν είναι εφικτό στη Βουλή καθώς «έχει μεταβληθεί σε μια μόνιμη Εξεταστική Επιτροπή».

η κυβέρνηση θα «κάνει εκλογές μόνο αν νιώσει ότι κλείνει τη δημοσκοπική διαφορά» επισημαίνει ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ροδόπης ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα».

Ο ίδιος για την πιθανότητα δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της ΝΔ, αναφέρει ότι «τα κόμματα δημιουργούνται, για να εκφράζουν μια κοινωνική απαίτηση, ένα όραμα, μια ελπίδα για το αύριο» και  ότι «η Νέα Δημοκρατία σήμερα εκφράζει με πληρότητα το αίτημα για πολιτική αλλαγή και ετοιμάζεται συστηματικά ώστε στην επόμενη αναμέτρηση να διεκδικήσει τη θετική ψήφο των πολιτών».

Ο κ. Στυλιανίδης, ιδιαίτερα επιθετικός με όσους επιχειρούν να εμπλέξουν τον Κώστα Καραμανλή με το Μαξίμου, υπογραμμίζει ότι τα «τσιράκια της διαπλοκής, παρά την παρακμή της, δυστυχώς είναι απλωμένα παντού. Όπως πολέμησαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός, για όλες τις μεγάλες εθνικές ή μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες του, το ίδιο συνεχίζουν να πράττουν και σήμερα, επιδιώκοντας να πλήξουν την ενότητα της ΝΔ και να κλονίσουν την καλή σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν θα τα καταφέρουν όμως, διότι απλά δεν καταλαβαίνουν ότι ο Κώστας Καραμανλής λειτουργεί εθνικά για τη χώρα και ενωτικά για την παράταξή του».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top