ΝΔ εναντίον κυβέρνησης για την επιστολή Σεντένο

«Καταρρίπτεται το νέο παραμύθι του Αλέξη Τσίπρα» λέει η Μαρία Σπυράκη

ΝΔ εναντίον κυβέρνησης για την επιστολή Σεντένο

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επιστολή του προέδρου του Eurogroup, στην οποία γινόταν λόγο για ενισχυμένη εποπτεία στην Ελλάδα μετά τον Αύγουστο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Με αυτή την επιστολή ο  κ. Μάριο Σεντένο, καταρρίπτει το νέο παραμύθι του Αλέξη Τσίπρα περί καθαρής εξόδου. Ο πρόεδρος του Eurogroup επιβεβαιώνει ότι η χώρα μας θα βρίσκεται σε ενισχυμένη  εποπτεία και μετά τον Αύγουστο» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Η ΝΔ καλεί τον κ. Τσίπρα αντί να εμπαίζει τους πολίτες, να τους ενημερώσει αναλυτικά για τις νέες περικοπές στις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου και τα υψηλά πλεονάσματα που έχει ήδη υπογράψει, δεσμεύοντας την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια» κατέληξε.

Η επιστολή του Μάριο Σεντένο

«Το Eurogroup έλαβε υπόψη το λεγόμενο εργαλείο “ενισχυμένης εποπτείας” όπως προτάθηκε από την Κομισιόν» αναφέρει ο Μάριο Σεντένο στην καθιερωμένη απολογιστική επιστολή του για τη συνεδρίαση του Eurogroup τον Απρίλιο.

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημειώνει, παράλληλα, πως ο στόχος που έχουν θέσει οι θεσμοί και η Αθήνα είναι να υπάρξει τεχνική συμφωνία έως τις 24 Μαΐου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top