Νέα απάντηση Μαξίμου στον Μητσοτάκη: Του εύχεται… «περαστικά»!

«Σβήνουν οι ελπίδες του προέδρου της ΝΔ α αποτύχει η κυβέρνηση

Νέα απάντηση Μαξίμου στον Μητσοτάκη:Του εύχεται περαστικά

Νέα συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και στη ΝΔ (μετά την κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματός του) έδωσε  το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Μάλιστα,   ανταπαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία ισχυριζόταν «ότι και τα μικρά παιδιά στην Ελλάδα γνωρίζουν ποιος είναι ο ψεύτης», εύχεται στον πρόεδρο της ΝΔ «περαστικά»!   

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:   

«Κάθε μέρα που περνάει σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να αποτύχει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι δικές της κυβερνήσεις την οδήγησαν. 

Μετά την ξεκάθαρη και εκκωφαντική τοποθέτηση Γιούνκερ για καθαρή έξοδο τον Αύγουστο, ήρθε και η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, που διευκρίνισε ότι κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμία περαιτέρω αξιολόγηση και καμία παραπάνω αποστολή των θεσμών, πέραν των δύο το χρόνο, που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από πρόγραμμα, δεν θα ισχύει για την Ελλάδα. 

Δικαιολογημένα, λοιπόν, τα νεύρα του κ. Μητσοτάκη. Περαστικά!».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top