K.Μητσοτάκης: Δέσμευση της ΝΔ είναι να στηρίξει την επιχειρηματικότητα

Δείτε το βίντεο

Περιοδεία στα Μέγαρα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας οστρακοειδών, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Agrosyn», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, επιχείρηση εμπορίας αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων αλλά και οινοποιείο της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην πόλη των Μεγάρων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως μία σειρά από νέες επιχειρήσεις και ομάδες παραγωγών παλεύουν κόντρα στη γραφειοκρατία και στην υπερβολική φορολογική επιβάρυνση για να διαπρέψουν επιχειρηματικά.

Όπως σημείωσε, δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, όπως είπε, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης. «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας, θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top