Απίστευτος καυγάς Βενιζέλου-Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή

Η Επιτροπή Διαφάνειας αποφάσισε την κλήση του Πάνου Καμμένου για το θέμα της Σ. Αραβίας - Νέα ενημέρωση: 21:07

Απίστευτη ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να χτυπά έξαλλος το χέρι στο τραπέζι.

Ο Πάνος Καμμένος αποφασίστηκε να κληθεί τελικά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου να καταθέσει για το θέμα της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.  Η απόφαση ελήφθη μετά και την  θετική γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής στο οποίο προσέφυγε η επιτροπή.

Ωστόσο, η απόφαση της προέδρου της Επιτροπής, κας Χριστοδουπούλου, να μην κληθεί ο μεσάζοντας Παπαδόπουλος, προκάλεσε την αντίδραση του Μάκη Βορίδη.

«Δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πρόσωπα επί της αιτήσεως που θα καλέσετε» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, με την κα Χριστοδουλοπούλου να απαντά: «Δεν θα επιτρέψω να μετατραπεί η Θεσμών σε εξεταστική επιτροπή».

Βενιζέλος: Όχι σε μένα μπλαζέ ύφος – Τασία: Ποιος είστε που θα με απειλείτε;

Η συνέχεια δόθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος χαρακτήρισε «κατάντημα» την υπεράσπιση του Πάνου Καμμένου από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή δεν μπορείτε να μιλάτε αλλού, πρέπει εδώ, για να το υποστούμε όλοι;» απάντησε ειρωνικά η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι και λέγοντας: «Θα με σέβεστε. Όχι μπλαζέ ύφος σε μένα».

«Μην είστε αγενής. Ποιος είστε για να με απειλείτε εσείς;» απάντησε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το πότε θα κληθεί να καταθέσει ο Πάνος Καμμένος.

Η Τασία Χριστοδουλόπουλου έθεσε το εάν θα πρέπει να κληθεί πριν ή μετά τις τουρκικές εκλογές. Η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top