Ο Τσίπρας ανέμελος και με κοντό παντελόνι σε παραλία της Τήλου

Δείτε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε

Ο Τσίπρας ανέμελος τσαλαβουτά σε παραλία της Τήλου

Αρκετές ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του στην Τήλο πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών του.

Ο πρωθυπουργός άδραξε την ευκαιρία να απολαύσει σπάνιες στιγμές ηρεμίας και αποφόρτισης. Μάλιστα, όπως φαίνεται, σε φωτογραφία που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Τσίπρας με κοντό παντελόνι χαλάρωσε για λίγη ώρα στην ακροθαλασσιά βουτώντας τα πόδια του στα υπέροχα νερά της Τήλου.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον Βηματοδότη, ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του έμειναν στον εντυπωσιακό ξενοδοχείο «IIidi Rock – Studios», το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε έναν λόφο στην περιοχή Λιβάδια και προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός φέρεται να έκανε ποδηλατάδα, θαλάσσια βόλτα στο νησί, κολύμπησε οικογενειακώς στο Λιμάνι, έπαιξε ποδόσφαιρο με τα παιδιά του.

Όπως είπε, πέρασε «θαυμάσια» και ευχαριστήθηκε γιατί τα παιδιά του έπαιξαν μπάλα με άλλα παιδιά χωρίς κανένα άγχος.

Μετά την Ανάσταση έφαγε μαγειρίτσα στην ταβέρνα «Κρητικός», ενώ ανήμερα του Πάσχα προτίμησε να φάει ψαρικά στην ταβέρνα του Μιχάλη Σακελλάρη στα Λιβάδια, ενώ την επόμενη μέρα τίμησε χταποδάκια, καλαμαράκια, γαύρο, όστρακα, σαρδέλες και κωλοχτύπες στην ψαροταβέρνα «Γοργόνα».

 

* Οι φωτογραφίες του ξενοδοχείου είναι από τον ιστότοπό του

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top