Το τρίτο σποτ της κυβέρνησης αφορά τα δημοτικά σχολεία και ξεκινά με… «Ντισκοτέκ»

«Η επέκταση του ολοήμερου προγράμματος διδασκαλίας έγινε πράξη»

Την Παιδεία αφορά το τρίτο σποτ της κυβέρνησης υπό το σλόγκαν «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», το οποίο ξεκινά με παιδάκια που τραγουδούν τη «Ντισκοτέκ» που είχε ερμηνεύσει η Ελπίδα το μακρινό 1979.

«Η Παιδεία είναι ζήτημα Δημοκρατίας» αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στο σποτ, όπου η κυβέρνηση τονίζει πως αύξησε τη χρηματοδότηση της Παιδείας κατά 3,6%.

«Το σχολείο είναι το σχοινί που ανεβάζει τον άνθρωπο ψηλά. Η κυβέρνηση βάζει ξανά γερά θεμέλια στην παιδεία» καταλήγει το σποτ, το οποίο κάνει μνεία και στα τμήματα υποδοχής στα δημόσια σχολεία για τα προσφυγόπουλα αλλά και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

«Η επέκταση του oλοήμερου προγράμματος διδασκαλίας όχι μόνο στο σύνολο των 3.600 πολυθέσιων, αλλά και σε 834 ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, έγινε πράξη» έγραψε στο επίσημο πρωθυπουργικό twitter ο πρωθυπουργός.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2016, τα σχολεία ανοίγουν κανονικά, με ικανοποιητική στελέχωση και τα βιβλία στα θρανία από την πρώτη ημέρα» αναφέρεται, εξάλλου, στη σελίδα του πρωθυπουργού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top