Aντιδράσεις για την αυλαία στην προανακριτική της Novartis

Σαμαράς: «Θα κάτσουν στο σκαμνί»"- Τζανακόπουλος: «Κατατρομοκρατήθηκα…»

Πέφτει η αυλαία στην προανακριτική για τη Νovartis. Η απόφαση τυπικά θα ληφθεί στις 17 Απριλίου. Στην αντιπολίτευση “βράζουν  καθώς λένε πως μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της δικαιοσύνης τα πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται θα παραμείνουν σε κατάσταση ομηρίας.

 «Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα τους αναγκάσω να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τα σκαρφίστηκε» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς στο  περιοδικό Crash, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλος να απαντά  «κατατρομοκρατήθηκα τώρα» και να κάνει λόγο για «κούφιες απειλές».

«Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στον πόλεμο λάσπης που επέλεξε» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο μεταξύ τις καταγγελίες Πολάκη περί μαύρης τρύπας στο ΚΕΕΠΛΝΟ την περίοδο 2007-2014 θα διερευνήσουν τελικά - όπως ζήτησε η ΝΔ - ορκωτοί λογιστές.

 Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρχικά είχε προσδιορίσει τη ζημιά στα 230 εκ. ευρώ  αλλά τελικά αναθεώρησε στα 140 εκ. Στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι σε κάθε περίπτωση αυτά τα χρήματα πήγαιναν σε sites και δημοσιογράφους με αντίτιμο την σπίλωση προσώπων του κυβερνώντος κόμματος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top