Σκληρή επίθεση από Σαμαρά: Με τον Τσίπρα βρήκαν παπά και πάνε να θάψουν όλο το χωριό

Για Novartis: Θα τους καθίσω στο σκαμνί – Τι είπε για Σκοπιανό

Σκληρή επίθεση από Σαμαρά σε Τσίπρα για Μακεδονία

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά  εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη στο Crash.

«Η ιστορία θα είναι σκληρή με τους σκευωρούς και τους συκοφάντες! Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν! Σας το υπόσχομαι! Αυτά θα τα αντιμετωπίσω με τον μόνο τρόπο που υπάρχει: Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα τους αναγκάσω να αποκλαύψουν ποιος και γιατί τα σκαρφίστηκε» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως έχει επαφή και καλές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, και πρόσθεσε: «Θα βοηθήσω την παράταξη μου, με όλες μου τις δυνάμεις, να κερδίσει τις εκλογές και να απαλλαγεί ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα δώσω κι εγώ τη μάχη, όχι απλώς για να κερδίσουμε αλλά και για να πάρουμε την αυτοδυναμία».

Συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση είπε πως «όσο μένουν κάνουν κακό στη χώρα. Δεν μιλάμε για φθορά πλέον. Μιλάμε για εικόνα κατάρρευσης. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο».

Ο κ. Σαμαράς είναι έντονα επικριτικός για τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει εξωτερική πολιτική σήμερα. Αυτοσχεδιάζουν με αποκλειστικό γνώμονα εσωτερικές μικροπολιτικές επιδιώξεις. Δεν τους βγαίνουν τα μικροπολιτικά τους. Και ζημιώνουν σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα».

Σχετικά με τη στάση της Τουρκίας και το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, δηλώνει: «Το ατύχημα στο Αιγαίο έχει ήδη συμβεί. Οι Τούρκοι είχαν γκριζάρει τα Ίμια από το 1996. Τώρα, 22 χρόνια αργότερα, διακηρύσσουν ευθέως ότι είναι “τουρκικό έδαφος”! Κι αυτό ασφαλώς είναι μια νέα κατάσταση. Που δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κι ότι δεν τη βλέπουμε. Και μην ξεχνάτε, κυριαρχικά δικαιώματα υπάρχουν και στη θάλασσα...».

O κ. Σαμαράς εξαπολύει βέλη και για το θέμα της ονομασίας, ασκώντας και πάλι σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: «Με τον Τσίπρα “βρήκαν παπά και πάνε να θάψουν όλο το χωριό”! Βρήκαν τον άνθρωπο που για να μείνει λίγο παραπάνω δέχεται τα πάντα. Σου λέει “τους έκοψα τις συντάξεις, τους τάραξα στους φόρους και δεν μίλησαν. Σιγά μην αντιδράσουν αν δώσω και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια”. Έτσι σκέφτηκε και ο Τσίπρας, αλλά και κάποιοι απ’ έξω. Όσο υπάρχει ισχυρό το ψευτομακεδονικό ιδεολόγημα, το πρόβλημα μεταξύ μας δεν λύνεται. Ευτυχώς όμως, το ιδεολόγημα αυτό υπονομεύεται πλέον μέσα στα Σκόπια, με την αλλαγή των εθνοτικών ισορροπιών μεταξύ τους: Αλβανοί και Σλάβοι... Οπότε δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε εμείς».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top