Τσακαλώτος σε… γυμνό φόντο: Δεν ήταν στη μοίρα μου να πάω στο Κρεμλίνο!

Τι ανέφερε στην επεισοδιακή εκδήλωση για τα Μνημόνια

Την ώρα που στον Πειραιά σημειώνονταν επεισόδια έξω  από την αίθουσα που μιλούσε  ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, με θέμα "Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια", οι περισσότεροι δεν επικεντρώθηκαν στις απόψεις του υπουργού,  αλλά στο…  φόντο που επελέγη για την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων που ήταν ένα γυμνό του Μοντιλιάνι!

 Η περιπετειώδης εκδήλωση χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο που επιλέχτηκε σχεδόν την τελευταία στιγμή αφού αρχικά είχε κλειστεί ο πολυχώρος "Κρεμλίνο",  γεγονός που ο κ. Τσακαλώτος δεν άφησε ασχολίαστο!

«Δεν ήταν  ποτέ στη μοίρα μου να πάω στο Κρεμλίνο» τόνισε ο  Υπουργός Οικονομικών, κάνοντας λογοπαίγνιο με τη ν ονομασία  της αίθουσας στην οποία είχε προγραμματισθεί η αρχικά η εκδήλωση,  υπενθυμίζοντας την ένταξή του στο ΚΚΕ Εσωτερικού στα νιάτα του (στους κόλπους του οποίου το Κρεμλίνο και η τότε Σοβιετική Ένωση δεν ήταν κάτι το συμπαθές).   

     

Όσον αφορά την έξοδο από το μνημόνια, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι «έχουμε να κάνουμε με μια τραυματισμένη οικονομία και κοινωνία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top